Виховання, головним чином, повинно засіяти наші серця корисними для індивіда і суспільства звичками. (К. Гельвецій)

2020-2021 навчальний рік: організація виховного процесу


Методичні рекомендації 2020-2021 н.р.


Інформація для батьків

 

Шановні батьки!

Відповідно до рішення Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, що відбулося 23 жовтня 2020 року, з 26 жовтня 2020 року місто Миколаїв Миколаївської області віднесено до територій з «червоним» рівнем епідемічної небезпеки поширення COVID-19.

У зв’язку з цим забезпечення освітнього процесу з 2 листопада 2020 року до поліпшення епідеміологічної ситуації відбудеться з використанням технологій ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ.

Інформуємо вас, що проведення уроків дистанційно відбудеться згідно з затвердженим розкладом із зазначенням СИНХРОННОГО, тобто спілкування в режимі реального часу на платформі Google Meet, чи АСИНХРОННОГО навчання, за допомогою платформи Moodle для 4-6 класів та для 7-11 класів

Для цього на шкільному сайті https://school42myk.blogspot.com/ та на блогах класів буде зазначено, як саме працюватиме ваш клас – синхронно чи асинхронно, на якій платформі та у котрій годині.

Наше завдання – залучити усіх здобувачів освіти до роботи. Тому, у разі відсутності в учня гаджетів, комп’ютера, інтернету, за попереднім узгодженням з класним керівником, вчителі надаватимуть консультації у телефонному режимі.

Нагадуємо, що організація освітнього процесу під час дистанційного навчання здійснюється у межах робочого часу педагогічних працівників згідно затвердженого навчального розкладу на 01.09.2020 року

Освітній процес здійснений у дистанційному режимі відбувається згідно зі структурою навчального року (обов’язкові 175 днів складає навчальний рік), за календарно-тематичним плануванням, з предметів, тому є обов’язковим!

Просимо дотримуватися зазначеного порядку, толерантності та взаєморозуміння у спілкуванні.

До вашої уваги! Щоденно з 13.00 до 15.00 класні керівники працюватимуть у взаємодії з вчителями-предметниками, учнями, батьками за результатами навчального дня.

Сподіваємося на ваше відповідальне ставлення до організації навчання ваших дітей та порозуміння. Маємо надію, що цей формат є тимчасовим та бажаємо всім учасникам освітнього процесу здоров’я, терпіння та чекаємо на зустріч.


Комментариев нет:

Отправить комментарий